51 делегати от ПП ГЕРБ – Варна участваха онлайн в Националното събрание на партията

MadeInVarna
51 делегати от ПП ГЕРБ – Варна участваха онлайн в Националното събрание на партията
51 делегати от 5-те районни организации и от 11-те общински организации на ПП ГЕРБ – Варна начело с областния координатор и кмет на Варна Иван Портних взеха онлайн участие в Националното събрание на ПП ГЕРБ, което се проведе на 11 май. В залата бяха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев, председателят на ОбС във Варна Тодор Балабанов, административният секретар ПП ГЕРБ-Варна и народен представител от ГЕРБ-СДС в 45 – НС Павел Христов, областният управител на Варна Стоян Пасев, народният представител от ГЕРБ-СДС в 45-тото НС Таня Петрова, общински и районни кметове. Делегатите от Варна гласуваха за новите зам.-председатели на ПП ГЕРБ Даниел Митов и Томислав Дончев, за подновения състав на Изпълнителната комисия, както и за Контролната комисия, в която беше избран и представителят от партията в морската столица Бранимир Георгиев.
Участието на делегатите от ПП ГЕРБ – Варна в проведеното Национално събрание на партията беше при спазване на всички противоепидемични мерки във връзка със заповедта на здравния министър.

 

Следваща Новина

Ромео и Жулиета от зоопарка имат поколение

Двойката черни лебеди Ромео и Жулиета вече имат поколение, съобщи директорът Иванка Стоянова. След почти 40 дни нетърпеливо очакване са се излюпили 3 малки лебеда, които се чувстват много добре и вече следват своята майка дори в езерцето. През това време Ромео ревностно обикаля около своето семейство и е готов […]