52 са свободните места в детските ясли

MadeInVarna
52 са свободните места в детските ясли

52 свободни места в детските ясли във Варна са обявени за поредното класиране за целодневен прием 2022/ 2023 г. на 19-ти октомври,  съобщиха от дирекция „Здравеопазване“  към Община Варна. В тази връзка електронната система за прием ще бъде отворена от 10-ти до 14-ти октомври. Класирането ще бъде обявено на 19-ти октомври до 17:00 ч, а срокът за потвърждаване на класираните деца е от 20.10.2022 г.  до 21.10.2022 г. 

Във връзка с приетите „Правила и критерии за класиране и прием на деца в детски ясли на територията на Община Варна“ при извършването на класиране регистрационният номер на заявлението няма значение. Децата ще бъдат класирани в низходящ ред по брой точки, а при равни условия ще се прилага функция за генериране на случайни числа. Така кандидатите ще бъдат подреждани във възходящ ред по случайно число.

 

Свободните места са:

ДЯ №2 „Моряче“ – 10 места;

ДЯ №4 „Приказен свят“ – 3 места;

ДЯ №6 „Мечо Пух“ – 4 места;

ДЯ №9 „Детелина“ – 20 места;

ДЯ №11 „Иглика“ –10 места;

ДЯ №13 „Русалка“ – 5 места.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Среща на ИКТ общността се проведе във Варна

При голям интерес премина  събитието “BASSCОМ “Retreat”- среща с ИКТ- общността на Варна”. Организатори са Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM) и ИКТ Клъстър Варна. Приветствие към участниците отправи кметът Иван Портних.  “Благодаря за поканата да бъда част от това събитие! Радвам се, че Варна продължава да бъде домакин на […]