54 са свободните места в детските ясли през септември

MadeInVarna
54 са свободните места в детските ясли през септември

54  места за целодневен прием са обявени в детските ясли във Варна за класиране на 25-ти септември, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. През летните месеци юни-август бяха проведени общо 4 класирания.

 

В тази връзка електронната система за прием ще бъде затворена за редакции и регистрации на нови заявления от 23-ти септември  до 25-ти септември, включително. На 26.09.2020 г. системата ще бъде отворена отново. Класирането ще бъде обявено на 25-ти септември до 17:00 ч., а срокът за потвърждаване на приетите деца е от 28.09.2020 г. до 02.10.2020 г. включително при спазване на противоепидемичните мерки.

Децата ще се приемат по предварително изготвен график от директора на съответната детска ясла, съобразно епидемиологичната обстановка.

Свободните места са:

ДЯ №2 “Моряче“ – 5  места;

ДЯ №6 „Мечо Пух“ – 10 места;

ДЯ №9 „Детелина“ – 25 места;

ДЯ №13 „Русалка“ – 14 места;

Следваща Новина

Организират акции по почистване на градинки и места за отдих във Варна

Община Варна кани гражданите на 19-ти септември (събота) да се включат в малки и семейни акции за почистване на градинки и любими места за отдих, да организират семейни пикници с нулев отпадък, да облагородят пространствата около домовете си. Инициативата е в подкрепа на World Cleanup Day, който се провежда в […]