60 300 лв събрани за каузата “Моряците за повече варненчета”

MadeInVarna
Източник: Снимка: moriatsite.com
60 300 лв събрани за каузата “Моряците за повече варненчета”

С изключителен успех завърши тазгодишната благотворителна кампания на Клуб за народни танци Моряците под надслов “Моряците за повече варненчета”.

За втора поредна година сърцатите танцьори от най-големият клуб за народни танци във Варна обединиха усилия в помощ на двойките с репродуктивни проблеми в нелекия им да станат родители. Всички средства събрани от кампанията ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, с пожеланието за още повече бебета през новата година. В кампанията традиционно имаме Благотворителен базар, Благотворителен бал и концерт, който се проведе на 21.01.2024 година в най-голямата зала във Варна.

Благотворителния концерт, с който приключи кампанията, без осъществен с подкрепата на Община Варна и бе уважен от кмета Благомир Коцев. Над 3000 варненци изпълниха зала Конгресна на Двореца на културата и спорта с любов, съпричастност и доброта, а на сцената танцуваха над 640 любители танцьори, най-малките, от които на 4 години. Те пренесоха публиката във всички краища на България и напълниха душите на всички присъстващи с вяра в доброто и показаха силата на добрите хора, когато са зедно ръка за ръка.

Благодарим от сърце на всички, които по някакъв начин станаха част от тази кауза и помогнаха да съберем тази огромна сума. 60 300 лв ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе” за повече варненчета и повече щастливи семейства, съобщават организаторите на благотворителната инициатива..

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Благомир Коцев и посланикът на Казахстан обсъдиха възможността за побратимяване между Варна и Алмати

Да се задълбочат двустранните взаимоотношения и да се преразгледат възможностите за побратимяване между Варна и Алмати – за това изразиха желание днес кметът на Варна Благомир Коцев и Н. Пр. Виктор Темирбаев, извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан в България. На срещата присъстваха още вторият секретар по консулските въпроси […]