64 свободни места са обявени в детските ясли през ноември

MadeInVarna
64 свободни места са обявени в детските ясли през ноември

64 свободни места за целодневен прием в самостоятелните детски ясли са обявени за класирането на 10 ноември, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. В тази връзка електронната система за прием ще бъде отворена за  регистрации на нови заявления на 6 ноември и 7 ноември. Класирането ще бъде обявено на 10 ноември до 17:00 ч., а срокът за потвърждаване на класираните деца е от 13.11.2023 г. г. до 15.11.2023 г. 

 

Съгласно правилата, водещ критерий е постоянният или настоящ адрес на детето. При извършване на класиране регистрационният номер на Заявлението няма значение. Децата ще се класират в низходящ ред по брой точки, а при равни условия ще се прилага функция по генериране на случайни числа и децата ще се подреждат във възходящ ред по случайно число.

 

Свободните места са:

ДЯ №1 „Щастливо детство“ –2 места;

ДЯ №2 „Моряче“ –16 места;

ДЯ №3 „Зайо Байо“ – 2 места;

ДЯ №5 „Чуден свят“ – 2 места;

ДЯ №6 „Мечо Пух“ –23 места;

ДЯ №9 „Детелина“ –15 места;

ДЯ №11 „Иглика“ – 3 места;

ДЯ №14 „Звънче“ – 1 място.

.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна изпълнява в момента над 60 инфраструктурни проекта

Над 60 инфраструктурни проекта с осигурено финансиране от Община Варна се изпълняват в момента на територията на града или предстои да започнат. Това сочи справка на дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.   Проектите са за обновяване на 8 междублокови пространства, от които 3 в район „Младост“, 1 в „Одесос“, 1 […]