Запълват аварийно пропадането в Морската градина

MadeInVarna
Запълват аварийно пропадането в Морската градина

Община Варна предприема спешни действия за запълване на пропадането в малък участък на една от алеите в Морската градина. Авариен екип, съвместно с ВиК-специалисти, ще направи пълно обследване на мястото и ще ръзкърти асфалтовата настилка. Целта е да се установи каква е дълбочината на пропадането и причината за него. Това бе съобщено по време на редовната оперативна среща на общинската администрация по-рано днес. 

В момента участъкът в Морската градина е обезопасена със сигнални ленти. Компрометирането на настилката е около 40-50 см, но се предполага, че пропадането на земния слой е по-дълбок. Вероятната причина са течове от стари водопроводи, които са захранват двете чешмички в близост до мястото. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започва рехабилитацията на тротоарите около спирките на „Златни пясъци“

Община Варна започва рехабилитация на тротоарните настилки около спирките на градския транспорт, които обслужват КК „Златни пясъци“. Това информира по време на оперативната среща на общинската администрация заместник-кметът по туризма Снежана Апостолова. Очаква се ремонтните екипи да поправят тротоарите на поне на две спирки дневно и да приключат работа в […]