Във Варна ще се проведе пето издание на международния детски футболен турнир „VARNA CUP 2024”

MadeInVarna
Във Варна ще се проведе пето издание на международния детски футболен турнир „VARNA CUP 2024”

Поредното, пето издание на международния детски футболен турнир „VARNA CUP” се провежда от 19 до 22 септември (неделя) във Варна. Надпреварата е в 7 възрастови групи на деца и младежи, родени между 2012 г. и 2018 г. Турнирите се проведат на терените на СК „Студентска“ и МСК „Владислав Варненчик“. 

Официалното откриване е от 20:30 часа днес (19 септември, четвъртък), на терена на СК „Студентска“ (на улица „Мир“). Финалите в отделните възрасти и награждаването на победителите са в неделя. Организатори на състезанието са ФК „Гранд Про“, със съдействието на Община Варна.  

При най-малките, родени през 2018 г., ще участват две формации на домакините от ФК „Гранд Про“, ФК „Атлетико Несебър“, ФК „Юнак“ (Шумен) и „Тополи“ 1 и 2. При набор 2017 г. ще се състезават отборите на  ФК „Гранд про“, ФК „Левски 2000“ (Русе), „Добруджа“ 1 и 2, ДФК „Видин“, ФК „Тополи“ и ФК „Приятели“ (Варна) 1 и 2. 

Тимовете на родените през 2016 г. са от „Гранд Про“ 1 и 2, ФК „Атлетико“ (Русе), ФК „Тополи“, МФК „Тича“ и румънците от „Динамо“ (Букурещ). За родените през 2015 г. ще се състезават екипи от ФК „Гранд Про“, ДФК „Видин“, МФК „Тича“, ФК „Атлетико“, „Черно море 2016“ и „Юнак“ (Варна). 

Съставите на „Черно море“, ФК „Гранд Про“, „Добруджа 2024“, ФК „Тополи“, ФК „Атлетико“, ФК „Приятели“, представителите на северната ни съседка „Динамо“ (Букурещ) и Академията на легендата Георге Хаджи ще премерят сили с набор 2014 г.

При родените през 2013 г. ще участват клубовете на „Черно море“, „Левски 2000“, „Гранд Про“, МФК „Тича“, ФК „Тополи“, „Марев Старс“. При най-големите – набор 2012, заявки за са подали „Локомотив“ (Русе), ДФК Видин, ФК „Тополи“, ФК „Гранд Про“ и „Черно море“ 1 и 2. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Благомир Коцев към членовете на УС на НСОРБ: Обединени заедно ще търсим решения за по-добро бъдеще за българските общини

Радвам се, че можем обединени заедно да потърсим решения за проблемите на българските общини. Предизвикателствата пред нас са много, но смятам че е добър знак фактът, че броят на членовете на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България (УС на НСОРБ) непрекъснато расте, че имаме подкрепата на […]