Намериха мъртва бившата приятелка на Боатенг

MadeInVarna
Намериха мъртва бившата приятелка на Боатенг

Касия Ленхард, бившата приятелка на германската футболна звезда Джером Боатенг, е намерена мъртва в апартамента си в Берлин. Тялото на 25-годишната красавица е било намерено във вторник от германската полиция.

“Във вторник около 20:30 часа имаше полицейска операция в Шарлотенбург по подозрение за самоубийство. В дома е намерен безжизнен човек. Няма индикации за намеса на трета страна”, съобщават от полицията в Берлин, пише в. “Билд”.

Двамата с Боатенг бяха заедно почти година и половина, преди 32-годишният бранител на Байерн Мюнхен да обяви раздялата им преди седмица.

Опитният централен защитник на Байерн (Мюнхен) Жером Боатенг бе освободен от лагера на тима и няма да вземе участие във финала на световното клубно първенство срещу мексиканския Тигрес утре, съобщи старши треньорът на баварците Ханзи Флик. Боатенг се прибира у дома по лични причини след новината за смъртта на бившата му приятелка, за която се смята, че се е самоубила.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Откриха и иззеха един килограм хероин в Пловдив

Спецакцията е проведена под надзора на прокуратурата; като обвиняеми са привлечени двама мъже на 42 и 47 години, и 33-годишна жена Операцията за противодействие на наркоразпространението е проведена на 8 февруари  т.г. на територията на Пловдив. Действията са осъществени от служители на отдел „Криминална полиция“ със съдействието на колегите им […]