Студентка от Варненския свободен университет е шампион на България по кикбoкс

MadeInVarna
Студентка от Варненския свободен университет е шампион на България по кикбoкс
Снимка: ВСУ "Черноризец Храбър"

Полина Галинова – студент в специалност “Психология” на Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”, е шампион на България по кикбокс.

Поли стана безспорен победител в категория до 56 килограма на провелото се в Шумен Държавно първенство по кикбокс. В надпреварата, която протече при спазване на всички противоепидемични мерки, участие взеха рекорден брой състезатели – 356 от 56 клуба  от цялата страна.
Във финалния мач Поли печели с 3:0 съдииски гласа.

Нашето момиче е двукратна световна шампионка по кикбокс за юноши и кадети. През декември 2020 г. тя става балкански вицешампион в международния кикбокс турнир „Balkan best fighters“ в сръбския град Ягодина. Състезава се за СК “Шуменска крепост”. От 2016 г. е част от националния отбор на България по кикбокс. Неин треньор е баща й – Галин Методиев.

Поли е  второкурсничка в специалност “Психология”. Тя избира да учи в тази специалност, за да разбира по-добре поведението на противниците си на терена.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Снимки: Зоопарк - Варна показа най-новия си обитател

Снимка: ВСУ "Черноризец Храбър" “Здравейте приятели на животните! Радваме се да ви представим най-новия обитател на нашия зоопарк: Женско бяло нанду”, споделят от Зоопарка. Нандуто е южноамериканска нелетяща птица, братовчед на щрауса. По време на брачния сезон няколко женски снасят в общо гнездо, а мъжкия мъти и изхранва малките. Новодошлото […]