Стартира конкурсът за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик”

MadeInVarna
Стартира конкурсът за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик”

И тази година през месец май стартира конкурсът: „Пъстро и създадено с любов” за най-красивата градинка в Район „Вл. Варненчик”.

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик, където отново всеки може да даде своя вот чрез харесвания на снимките.

Победителите ще бъдат обявени на сайта на Района, а наградите ще се връчат лично от Кмета на Района на домоуправителите на етажната собственост.

Организаторите напомнят, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките ви са не повече от три и максимално да разкриват красотата на сътвореното от вас. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен, че са  зелени, са пъстри и чисти.

Можете да изпращате вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на фейсбук страница. до 12.00 ч. на 17-ти май.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Определят носителите на награда „Варна“ в областта на културата

Журито за присъждане на награда „Варна“ в областта на културата се събира, за да вземе окончателно решение за определяне на тазгодишните носители на отличието. Заседанието, което е открито за гражданите, ще се състои на 9 май 2022 г. от 10:00 часа в зала „Пленарна“ на Община Варна. Съгласно Статута на […]