Ансамбъл “Варна” – с плакет за общината

MadeInVarna
Ансамбъл “Варна” – с плакет за общината

Благодарствен плакет за добро партньорство получи кметът Иван Портних от Юлиян Станев, главен художествен ръководител и хореограф на Фолклорен ансамбъл “Варна”. “Това е жест за доброто сътрудничество и подкрепата на Община Варна за съхранението и развитието на българското фолклорно танцово изкуство и музика”, заяви той.

 

“Поздравявам всички бивши и настоящи танцьори, музиканти, хореографи по случай 60-та годишнина на ансамбъл “Варна”! Нашият град се гордее с тази формация, която има уникален принос за издирването, сценичната реализация и популяризирането на нашето фолклорно богатство. На всички пожелавам здраве, много концертни изяви, успехи и горещи аплодисменти от вярната публика!”, каза кметът Иван Портних.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Повече от 220 ученически проекта бяха представени в национален исторически конкурс във Варна

48 училища от 45 града от цялата страна взеха участие в Националния исторически конкурс, който за четвърта поредна година се провежда във Варна под патронажа на кмета Иван Портних. Събитието се организира от Регионалното управление на образованието и Първа езикова гимназия със съдействието на Община Варна, Регионалния исторически музей в […]