Ансамбълът ни спечели злато на Световната купа в Узбекистан

MadeInVarna
Ансамбълът ни спечели злато на Световната купа в Узбекистан
Ансамбълът на България в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева, Петя Борисова, Елена Георгиева, София Иванова и Биляна Везирска спечелиха златния медал в многобоя на Световната купа в Ташкент.
Нашите момичета играха много стабилно днес и получиха за играта си с две топки и три ленти оценка от 27.550т. Вчера в съчетанието момичетата на Весела Димитрова получиха оценка от 26.400 и също водеха в класирането. Така с две най-силни оценки ансамбълът на България грабна шампионската титла със сбор от 53.950 нашите момичета заслужено се качиха на най-високото място на почетната стълбичка.
Втори се класира ансамбълът на домакините от Узбекистан със сбор от 48.050т. а трети е ансамбълът на Казахстан, който събра сбор от 45.600т.
Утре са финалите на двете композиции, където също очакваме златни медали от нашите момичета!
На Световната купа в Ташкент още веднъж се видя класата в композициите на нашите момичета, тяхната трудност и артистичност!

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: "Ботев" победи "Черно море"

Отборът на Ботев Пловдив се наложи над Черно море с минималното 1:0 в мач от първия плейофен кръг на efbet Лига. Единственото попадение в мача падна в 28-ата минута и бе дело на Мохамед Брахими, който реализира малко след като се появи в игра, носейки първата шампионатна победа на “канарчетата” […]