Аварийните екипи на Столична община премахнаха висулки от надлези в града

MadeInVarna
Аварийните екипи на Столична община премахнаха висулки от надлези в града

Екипите на Аварийната дирекция на Столична община са реагирали на пет сигнала за ледени висулки. Екипите премахнаха висулки, образували се на надлези на бул. “България“, на Южната дъга на “Околовръстен път”, както и тунели и др. Извършват се обходи на място.
Напомняме на собствениците на сгради да проверят своите имоти за ледени висулки.
В София през нощта са извършени са обработки със смеси срещу заледяване на стръмни участъци, мостове, както и общински пътища. Обработени са улици, по които се движи градският транспорт в планинските райони, “Витоша”, “Панчарево”. Общинските пътища за Бистрица, Железница, Плана са обработени също срещу заледяване.
В Природен парк „Витоша“ са опесъчени пътищата „Драгалевци” – “Алеко“ и „Бояна” – Златните мостове.
Към момента градският транспорт изпълнява маршрутите си по всички линии.
В Кризисния център на общината са настанени 96 души, останали без дом. В центъра хората получават храна, подслон, а при необходимост медицинска грижа.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Десислава Радева е с COVID-19

Съпругата на президента Румен Радев е с положителен тест за COVID-19. Това съобщиха от Президентството. Оттам уточняват, че държавният глава няма симптоми на коронавирус и е в добро здраве. Положителният тест е наложил планираното за утре посещение на държавния глава в Правец и село Видраре да бъде отложено. Според заповедите […]