“Аз Вярвам и Помагам” ще събират капачки на 25-и април пред Катедралата

MadeInVarna
“Аз Вярвам и Помагам” ще събират капачки на 25-и април пред Катедралата

За новата си мащабна акция споделиха от сдружение “Аз Вярвам и Помага”. Тя ще се проведе на 25-и април 2020 г. от 9 ч.

“Спомняш си, че през 2015г. ние от Сдружение Аз Вярвам и Помагам заедно с теб организирахме първата благотворителна кампания в България за събиране на пластмасови капачки в помощ на недоносените бебета!
От началото преди 5 години благодарение на теб и твоите близки до този момент сме събрали и предали над 118 тона капачки и сме дарили 11 значими медицински апаратури, които са помогнали на хиляди деца!

Продължаваме още по-уверени и те каним на поредното благотворително събитие „Празник на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам 4“ на 25.04.2020. (Събота) от 09:00ч. до 16:00ч. пред Катедрален храм-паметник “Успение Богородично” гр.Варна гр.Варна за да обединим доброто!

Донеси своите капачки, превърни се в еко-героите „Капачкомен“ и „Принцесата на капачките“ и участвай в уникалното „Училище по рециклиране“!

Аааа да, ще има и нови изненади!

Продължаваме обединени!”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Портних: Без винетки до Златните и летището за леки автомобили

“Искам да успокоя всички наши съграждани, в ход е процес по споразумение с АПИ, затова за въпросните трасета, които са на територията на общината, към момента за леките автомобили няма да има санкции при липса на винетка. Новите знаци и камери ще важат за тежкотоварния трафик”, поясни Иван Портних. Кметът […]