България с първа награда за видеоклипа „Bulgaria – Find Your Story“ на изложението FITUR в Мадрид

MadeInVarna
България с първа награда за видеоклипа „Bulgaria – Find Your Story“ на изложението FITUR в Мадрид

България получи първа награда в категорията за най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация, на официална церемония днес, 21 май 2021 г., по време на 41-то издание на международното туристическо изложение в Мадрид – FITUR. Това е едно от най-значимите туристически изложения в света, на което участват най-големите испански туроператори и туристически агенции и се провежда в периода 19-23 май.
Международният форум има за цел да помогне за рестарта на туризма в този труден момент и превръща FITUR в събитие от особено значение за възстановяването и стимулирането на туристическата индустрия.
Националното представяне на България се подготвя и организира от Министерството на туризма, а събитието е особено важно за популяризирането на новостите в българското туристическо предлагане и за укрепването на позициите на страната ни като туристическа дестинация на пазар Испания.
Тази година България беше номинирана в две категории – за най-добър международен видеоклип, популяризиращ туристически продукт и най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация. Отличеният клип „Bulgaria – Find Your Story“ може да бъде видян тук:  https://www.youtube.com/watch?v=m1KxyO6AxVk&list=PLOcFcMPM_TFqfYTqIfDBTF6jRMf0DiwNp&index=9


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Връчиха награди „Варна“ за постижения в областите на културата, науката и образованието

Кметът на Варна Иван Портних и зам.-председателят на Общинския съвет д-р Лидия Маринова връчиха награди „Варна“ за постижения в областите на културата, науката и образованието. Отличията се присъждат всяка година в навечерието на 24-ти май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и […]