Благотворителен концерт събира средства за болно дете

MadeInVarna
Благотворителен концерт събира средства за болно дете

Студентски съвет към Икономически университет – Варна организира Великденски благотворителен концерт “Заедно за малкия Никола”.
Събитието ще се проведе на 19.04.2022 г. от 19:00 часа в зала Аула в университета.
В концерта ще се включат студенти от Икономически университет – Варна / University of Economics – Varna, школа по актьорско майсторство “Студио Театър”, школа по съвременни танци “Vortex”, арменски танцов състав “Гаяне Марашлян” и театрален клас “Инфаркт” към МУ – Варна.
Каузата, около която се обединихме, е в подкрепа на малкия Никола от град Варна. В началото на 2021 г. 9-годишното дете е диагностицирано с Краниофарингеом – доброкачествен тумор, който е пораснал върху хипофизната жлеза, между двете полукълба на мозъка. Събраните средства ще отидат изцяло за лечението на малкото момче.
Нека в навечерието на един от най-светлите празници отворим сърцата си за едно по-добро утре!
Ако все пак нямате възможност да присъствате на концерта, но искате да помогнете, това са сметките, на които може да направите дарение:
Бенефициент: Фондация Мисия Живот
Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG53FINV91501017599400
BIC: FINVBGSF
PayPal: zanikola@missionlife.eu
Revolut: @paveln5so
Основание: Дарение Никола Манев


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Силна конкуренция и много рекорди в плуването от Варненска Универсиада

Състезанието по плуване премина с много динамични плувания и силна конкуренция, което доведе и до рекорди в седем от осемте индивидуални дисциплини, включително и в щафетното плуване. В крайна сметка Медицината стана шампион само с 5 точки разлика пред ВВМУ. Състезанието се проведе на Плувен комплекс “Приморски” в открит плувен […]