Блъснаха 86-годишна жена на кръстовището на Чаталджа

MadeInVarna
Блъснаха 86-годишна жена на кръстовището на Чаталджа

На 25.01. т.г., около 13:00 часа, на кръстовището на ул. „Чаталджа“ с бул. „Осми приморски полк“ 70-годишен водач на л.а. „Тойота Ярис“ при завиване наляво не пропуска и блъска 86-годишна пешеходка, пресичаща на зелен сигнал на светофара по сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на ПТП-то, възрастната пешеходка е получила фрактура на лява тазобедрена става, настанена е в болница, няма опасност за живота ѝ.

По-рано през деня около 11:10 часа, на кръговото кръстовище на бул. „В. Левски“ и ул. Г. Пеячевич“, 47-годишна водачка на л.а. „Пежо 307“ блъска 70-годишна пешеходка. Екип на ЦСМП транспортира пострадалата пешеходка до болница, където е установена фрактура на десен лакът, оказана ѝ е медицинска помощ и по нейно желание е освободена за домашно лечение. По случаите е образувано досъдебно производство.

Следваща Новина

Българският скиор Алберт Попов стана 6-и в Австрия

Най-добрият български скиор в последните години в алпийските дисциплини – Алберт Попов, изравни най-доброто си класиране в състезание за Световната купа по ски алпийски дисциплини. Българинът финишира на шесто място в крайното класиране след втория манш, след като в първия бе девети. Нашият скиор се представи блестящо във втория манш, […]