Борисов: Аз на всички прощавам, простете и Вие!

MadeInVarna
Борисов: Аз на всички прощавам, простете и Вие!

“Днес е ден за прошка, ден за смирение и надежда! Християните вярваме, че ако простим оскърбленията, огорченията и обидите, и на нас Господ ще прости. Прощавайки, вървим към спасението”, написа премиерът Борисов в социалните мрежи.

“Повече от година полагаме денонощни усилия да преведем българите през ковид-пандемията, която всеки ден поставя света пред нови и по-трудни изпитания. Разбира се, винаги може да бъде направено повече и по-добре. Но както и досега – няма да щадим сили в опазването на живота и здравето на хората.

Многократно съм заставал пред Бог и пред хората, за да призная грешките си и да измоля прошка. Вярвам в мъдростта на народа ни и в Божията закрила. Нека бъдем по-добри! Аз на всички прощавам, простете и Вие!”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Снимки: Протест срещу сечта на гората в местността "Коджа Тепе"

Варненци протестираха за пети път срещу изсичането на гората в местността “Коджа Тепе” във Варна. Този път протестът се проведе пред Община Варна. Над 100 души се включиха в инициативата. Исканията на протестиращите са: 1. Незабавно спиране на сечта 2. Възстановяване на горския пояс 3. Ревизиране на ОУП.