Читателка показа как се стига до спирка “Струга”

MadeInVarna
Читателка показа как се стига до спирка “Струга”

Читателка ни изпрати снимки и описа как гражданите изпитват трудности, отивайки към спирка “Струга” (посока център). Ето цялото писмо без редакторска намеса:

Достъпът до спирка Струга на номера 7,20,209 в посока към центъра. След приключването на бул. “Левски” , така и не довършиха пространството около спирката. Добре, че тази зима нямаше поледици. Не ми се мисли колко потрошени хора щеше да има на това място.
Не знам кой носи отговорност за това, но който е приел строежа, не си е свършил работата.

Така хората са си изградили стъпала до нивото на спирка Струга:

Как мислите, че се придвижват майки с колички?! Да не говорим за инвалиди. Това е единствената спирка от Конфуто на автобуси 20 и 209, които водят до Окръжна болница и Терапията.

Иначе билбордовете до спирка Струга са надлежно изградени. Важна е рекламата горе, а не как изглежда районът долу. От горе се печелят пари, а за долу – трябва да се дават.”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Портних: Вековният чинар ще бъде запазен

“Вековният чинар ще бъде запазен! Срещнах се със собствениците на терена, дървото няма да бъде засегнато от инвестиционните интереси, ще бъде защитено с нова декоративна ограда”, обяви кметът Портних във фейсбук профила си. “Зелена улица” се отваря и пред проекта за развитие на Аспаруховия парк, след като и Върховният административен […]