Детският празник „Най-сладкия ден“ ще се проведе на 14 август

MadeInVarna
Детският празник „Най-сладкия ден“ ще се проведе на 14 август

ХІІІ издание на детския и младежки празник „Най-сладкият ден“ ще се проведе на 14 август от 10 ч. до 20 ч. на площад „Антон Новка“ на входа на Морската градина. Събитието се организира с финансовата подкрепа на Община Варна.

Празникът дава възможност за изява на деца и младежи от училища, арт школи, певчески и танцови формации, читалища да изявят своя талант. Специален гост-изпълнител в програмата  ще бъде певицата Елица Тодорова. Подаръци очакват даровитите изпълнители, а за децата от публиката ще има много лакомства и награди. В рамките на събитието през тази година се провежда конкурс за детска рисунка, на тема „Най-сладкият ден“. Жури от доказали се в своята област експерти ще оценява творбите на малките художници. Рисунките ще бъдат представени в изложба на открито в неделя, в района на Слънчевия часовник. Всички участници в конкурса ще получат лакомства и грамоти, а победителите специални награди. Съпътстващите празника образователни презентации, уъркшопове, творчески и музикални работилници ще забавляват публиката на „Най-сладкият ден“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Цветни винили и хвърчила ще декорират ул. „Дръзки“ за Деня на Варна

Цветни винили и хвърчила ще декорират отново ул. „Дръзки“ за Деня на Варна – 15-ти август, съобщиха от дирекция „Култура и духовно развитие“ при Община Варна. Оформлението на паната е вдъхновено от 50 -годишнината от откриването на най-старото обработено злато в света от Варненския халколитен некропол. Автор на дизайнерския проект […]