Днес отбелязваме Деня на социалната работа

MadeInVarna
Днес отбелязваме Деня на социалната работа

По инициатива на Международната федерация на социалните работници на третият вторник на месец март се чества Деня на социалната работа, съобщиха от дирекция “Социални дейности” в Община Варна. Тази година празникът ще премине под мотото „Съвместно изграждане на нов еко-социален свят: Да не изоставяме никого“. 

 

По този повод кметът Иван Портних поздрави всички специалисти, чиято професионална съдба е свързана със социалната помощ.

“Днес, в контекста на новите предизвикателства, пред които сме изправени всички – здравна, икономическа, хуманитарна кризи, Вашата отговорност е още по-голяма, а знанията и опитът Ви – безценни! Благодаря Ви за всеотдайността и високия професионализъм, с който работите!”, пише в поздравителния адрес от кмета, изпратен  до експертите.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варна става домакин на национална среща по образование

Националната среща на общинските експерти по образование ще се проведе във Варна в периода 31.03-–01.04.2022 г. Организатор на събитието е Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и НСОРБ-Актив, в партньорство с Община Варна, дирекция “Образование и младежки дейности”. Целта на срещата е да бъдат дискутирани в работен режим […]