До 10-ти юни е срокът за записване на приетите деца в детски ясли и градини във Варна

MadeInVarna
До 10-ти юни е срокът за записване на приетите деца в детски ясли и градини във Варна

От днес – 7-ми юни до 10-ти юни е срокът, в който родителите на приетите деца в детските градини и ясли във Варна трябва да ги запишат на място в детското заведение, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

На първо класиране в детските градини във Варна са приети 2359 деца в първа възрастова група и 369 – в яслените групи. В самостоятелните детски ясли са класирани 572-ма малчугани.

84 деца са класирани едновременно в детски ясли и яслени групи в детски градини и родителите им трябва да изберат едно детско заведение, в което да запишат децата си. Този избор ще освободи места за второ класиране в системите за прием на деца в яслена възраст, припомнят от ресорната дирекция.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Юбилейна изложба на Маргарита Денева се открива в Градската художествена галерия - Варна

Юбилейна изложба на 90-годишната Маргарита Денева ще бъде открита в Градската художествена галерия във Варна на 8-ми юни, от 18.00 ч. В експозицията ще бъдат представени живопис, рисунки и карикатури от различни периоди на нейното дълголетно творчество. Изложбата се осъществява с подкрепата на Община Варна и може да бъде видяна […]