Доброволци ще почистват местността край аязмото „Св. Св. Константин и Елена“

MadeInVarna
Доброволци ще почистват местността край аязмото „Св. Св. Константин и Елена“

Младежка доброволческа инициатива за почистване и облагородяване на местността край аязмо „Св. Св. Константин и Елена“ в ж.к. “Владислав Варненчик“ организират на 15-ти май дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна в партньорство с Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил“. За желаещите е осигурен транспорт, средства за почистване и пакет със суха храна. Целта на  инициативата е подготовка за отбелязването на празника на 21 май – Ден на Св. Св. Константин и Елена.

Младежите, желаещи да се включат в инициативата, трябва да се запишат на телефон: 052 614 691 или на електронния адрес: arhangel.bg@abv.bg. Тръгване – 9.00 ч. от Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил”, ул. „27 юли” № 9.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Осъдиха НАП за теча на лични данни през 2019 г.

Осъдиха НАП за теча на лични данни след хакерската атака от лятото на 2019 г. Приходната агенция трябва да плати 500 лева обезщетение за причинени неимуществени вреди на млада жена, завела иск в съда. Решението е на Върховния административен съд и е окончателно.   „Притеснила се е, тъй като е […]