Домът за стари хора „Гергана“ отбеляза 75-а годишнина

MadeInVarna
Домът за стари хора „Гергана“ отбеляза 75-а годишнина

Комплексът за социални услуги за възрастни хора „Гергана“ отбеляза днес 75 години от основаването си. По повод празника бе организирано тържество за потребителите на социалната услуга, гости на което бяха зам.-кметът Коста Базитов и директорът на дирекция „Социални дейности“ към Община Варна Таня Василева.

„От името на кмета на Община Варна Ви поздравявам по случай годишнината и Ви желая да бъдете здрави и да чувствате подкрепата, която имате от нас. Винаги идвам тук с голямо удоволствие и радост, защото имам потребност да се срещам с хора, чиито жизнен път е минал в труд и себеотдаване“, заяви Коста Базитов. Той поднесе и специален подарък от общината за хората – широкоформатен телевизор. В знак на благодарност директорът на дома Нели Вълева и възрастните хора изнесоха кратка програма с песни и стихотворения.

Следваща Новина

Международният театрален фестивал "Варненско лято" започва на 30 юни

Варна отново ще е домакин на най-мащабното театрално събитие в България – Международният театрален фестивал “Варненско лято”, който се завръща на живо между 30 юни и 12 юли. Проявата е със съдействието на Община Варна. Фестивалът се открива на 30 юни с юбилейния спектакъл „100“, празнуващ 100-годишнината на Варненския драматичен […]