Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР

MadeInVarna
Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР

​Проф. Любомир Тимчев е награден с Почетен знак на МВР – II степен за постигнати резултати и по повод пенсионирането му

Досегашният ректор на Академията на МВР проф. дн Любомир Тимчев получи Почетен знак на МВР – II степен. Връчи го заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер. Отличието е израз на огромното уважение на ръководството на МВР към Вас и Вашия труд. Изборът на преподавателската професия е достоен избор. В продължение на няколко десетилетия Вие изградихте  поколения добри служители на МВР. Нашата Академия заема лидерска позиция в направление „Национална сигурност“. Благодаря на Вас и на целия екип – заяви заместник-министър Бернер. Новите предизвикателства дават нови възможности. Продължавайте да развивате капацитета на АМВР, за да бъде обучението на бъдещите ни колеги пълноценно и адекватно – пожела той на новия ректор.
Със заповед на министър Христо Терзийски на длъжността е назначен досегашният декан на Факултет „Полиция“ доц. д-р Иван Видолов. Не може да се осланяме на досегашните успехи. Трябва да се направи още много, за да инвестираме в бъдещето. Добрата подготовка е единственият път, за да могат служителите на МВР добре да изпълняват задълженията си – посочи доц. Видолов.
На кратката церемония присъстваха още заместник-главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев, директорът на Дирекция „Вътрешна сигурност“ старши комисар Стефчо Банков и преподаватели в Академията.

Изображения

15 февруари 2021 | 13:22


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Манолова: Цинично е хората в принудителен отпуск да бъдат карани сами да си плащат здравните осигуровки

Борисов да разпореди промени в закона, така че държавата да плати здравните осигуровки на всички засегнати от пандемията, призова Манолова Премиерът Борисов да разпореди незабавно държавата да плати здравните осигуровки не само на 44 хил. души по програмата „Запази ме“ в принудителен отпуск заради пандемията, но и на останалите над […]