Екипи работят по разчистването на падналите дървета и клони

MadeInVarna
Екипи работят по разчистването на падналите дървета и клони

Екипи от отдел „Дейности по защита на населението“ към Община Варна работят по разчистването на щетите, причинени от силния вятър днес. До момента при дежурния към общината са постъпили сигнали за паднали дървета, клони, огради от строителни обекти, рекламни пана, наклонени ремонтни скелета на сгради. Сформирани са допълнителни групи от общинското предприятие „Управление на проекти и озеленяване“, които работят с дежурните по райони и малките населени места.

 

Реагирано е и са обезопасени от дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ /ПБЗН/ – Варна сигнали за паднали дървета на бул. „Хр. Смирненски“ до вятърната мелница, в ж.к. „Чайка“ бл.12, на ул. „Янко Карагяуров“ и ул. „Прилеп“, на обръщача на сп. „Почивка“ и наклонено скеле на ул. „Котел“. Паднало дърво на бул. „Вл. Варненчик“ и ул. „Дрин“ е премахнато съвместно от ПБЗН и екип на Община Варна, отработени са и сигналите на паднали дървета на ул. „Студенска“, ул. „Подвис“, ул. „Гладстон“, ул. „Петър Райчев“.

След утихване на вятъра започва извозването на дървените трупи и клони от общинското предприятие и сметопочистващите фирми.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Спартак и сърби не успяха да си отбележат гол

Отборите на “Спартак ” Варна и ФК “Смедерево” не успяха да си отбележат гол в контрола, играна в Българово.  Мачът се проведе при много лоши метеорологични условия, което повлия на играта. До момента “соколите” имат 4  победи , 3 равенства и 2 загуби в зимната подготовка. Последната проверка на варненци […]