Фонд „Култура“ към Община Варна с извънредна сесия за финансиране на проекти

MadeInVarna
Фонд „Култура“ към Община Варна с извънредна сесия за финансиране на проекти

С цел подкрепа на културните дейци във Варна, общинският фонд “Култура” обявява извънредна сесия за проектни предложения. Те могат да бъдат подавани  до 22-ри юли през електронната система http://fund.varnaculture.bg. Срокът за реализация на проектите е в периода от 3-ти август до 6-ти декември т.г.

В сесията имат право да участват:

-Юридически лица, които са кандидатствали с проекти на първата и втората сесии през 2020г., но не са реализирани. За целта те трябва да преработят своите предложения след попълване на електронната форма за заявление в акаунта си, съгласно новите насоки за кандидатстване. Ще бъдат използвани входящите номера на вече регистрираните проекти, като формулярите ще бъдат достъпни след служебно въвеждане на номерата, които съществуват от първа и втора сесии.

-Юридически лица или индивидуални артисти, регистрирани като лица, упражняващи свободни професии, които не са участвали на първата и втората сесии, могат да подават проектни предложения само по направление 4.2 “Нови организационни модели и медийни проекти”.

 

Кандидатстването е по електронен път на адрес fund.varnaculture.bg, след регистрация. Тези, които имат вече такава в програмата от 2016, 2017, 2018 и 2019 г., не трябва да правят нова. За допълнителна информация: адрес: бул. “Осми Приморски полк” 43, гр. Варна 9000, телефон: 052/ 820 744; 0888 202760

Направления, за които могат да бъдат подавани проекти:

Направление 1: Фестивали и конкурси;
Направление 1.1. Фестивали и конкурси с над 20 издания и с продължителност на програмата над 7 дни;
Направление 1.2. Фестивали и конкурси с над 15 издания;
Направление 1.3. Фестивали и конкурси с над 10 издания;
Направление 1.4. Фестивали и конкурси до 10 издания;
Направление 2:    Творчески проекти;
Направление 2.1. Визуални изкуства;
Направление 2.2. Изпълнителски изкуства;
Направление 2.3. Музика;
Направление 2.4. Литература;
Направление 2.5. Филмово изкуство;
Направление 2.6  Архитектура и дизайн;
Направление 4: Публики;
Направление 4.1. Културно-историческо наследство;
Направление 4.2. Нови организационни модели и медийни проекти


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Отбелязваме 183 години от рождението на Васил Левски

Отбелязваме 183 години от рождението на Васил Левски. Апостолът на свободата е роден на 18 юли 1837 г. в Карлово, в семейството на Иван Кунчев Иванов и Гина Василева Караиванова. Родителите му имат пет деца – Христо, Васил, Петър, Яна и Марийка. Той е идеолог и организатор на българската национална революция, основател на Вътрешната революционна организация (ВРО). Известен е и като Апостола на свободата, заради […]