Фотоизложба показва регатата “Пълнолуние”

MadeInVarna
Фотоизложба показва регатата “Пълнолуние”

Фотографии от регата “Пълнолуние” могат да бъдат разглеждани от днес на паната до Слънчевия часовник на входа на Морската градина във Варна. Регатата има за цел да представи красотата на плаването под ветрила по лунната морска пътека. Изложбата е дело на ветроходната академия „Кор Кароли“ и сдружението “За интелигентен растеж” и се реализира със съдействието на Община Варна. В избраните кадри са включени снимки на регата през м.г., както и кадри от конкурс за най-добра снимка на ветроходна яхта по пълнолуние.

От 20-ти до 22-ри август тя ще бъде представена и на Морска гара – Варна, по време на новото издание на регатата, когато флотилията ще плава от фара на пристанище Варна до трета буна, възможно най-близо до брега, за да може да бъде наблюдавана от плажа, крайбрежната алея и Морската градина. Организаторите провеждат и конкурс за най-добра снимка от брега на яхта по пълнолуние.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Обявяват свободни места в детските градини

Свободни места за деца от различни възрастови групи ще бъдат обявени на 19-ти юли, понеделник, в рубриката „Актуално“, на електронната платформа за прием https://dg.uslugi.io/garden/news?reception=garden, както и на сайтовете на детските градини. За тези места родителите ще могат да кандидатстват по входящ номер на място в съответното детско заведение, съобщават от […]