Футболистите на ФК „Спартак” Варна заминаха на подготовка в Банско

MadeInVarna
Футболистите на ФК „Спартак” Варна заминаха на подготовка в Банско
Футболистите на ФК „Спартак” Варна заминаха на подготовка в Банско тази сутрин. По време на престоя си там, до 25.06., „соколите” ще изиграят няколко контроли:
14.06. – ЦСКА 1948
19.06. – Славия
25.06. – Пирин
За 21-22.06. все още се търси съперник. След прибирането на отбора във Варна, има договорена още една контрола – на 02-03.07.2022, за която също се търси съперник.
Преди началото на първенството в Efbet лига за сезон 2022/2023, групата, с която Спартак Варна ще бъде на подготовка, е от 24-има футболисти:
Иван Дичевски, Станислав Нисторов, Християн Христов, Велислав Боев, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Никола Борисов, Даниел Начев, Цветан Илиев, Янчо Андреев, Виктор Митев, Николай Иванов, Георги Бабалиев, Мехмед Сабри, Ромеш Ивей, Руслан Черненко, Божидар Васев, Тихомир Димитров, Илкер Будинов, Николай Иванов, Сами Ел Анаби, Лиандро Мартис, Проспър Менди, Георги Чукалов.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започва набиране на потребители за двата нови центъра за хора с деменция

Започва набиране на потребители за „Център за грижа за лица с различни форми на деменция“ и за „Дневен център за подкрепа на лица с различни форми на деменция и техните семейства“. За ползването на двете интегрирани здравно-социални услуги няма да бъдат плащани такси. Услугите ще се предоставят по проект по […]