Хандбален клуб „Спартак“ набира деца. Занятията са напълно безплатни

MadeInVarna
Хандбален клуб „Спартак“ набира деца. Занятията са напълно безплатни
Уважаеми родители,
Хандбален клуб „Спартак“ гр.Варна набира деца – момчета/родени през 2009/2010/2011 год. За сформиране на групи. Целта е създаване на интерес и навици у децата към занятията по хандбал. През първата година занятията ще са насочени към развиване и подобряване на основните физически качества.
Тези от тях, които проявят по-траен интерес към спорта хандбал, в последствие ще бъдат включени в отбори на клуба и ще участват в първенствата на Българска федерация хандбал.
Заниманията ще се водят от правоспособни специалисти завършили СУ „Георги Бенковски“ с квалификация на помощник треньор.
Занятията могат да бъдат проведени във физкултурните салони на училището или зала „Локомотив“ – Техникумите, в дните – понеделник 15:30 и сряда 15:30 ( 2 пъти седмично) – напълно безплатно.
Разходите за сп.база, топки, спортни уреди и пособия, както и за тренировъчна и състезателна дейност се поемат от клуба.
При интерес от ваша страна, информация може да получите, както и да запишете децата си:
Веселин Станков – тел.0895 44 70 30
Президент ХК“Спартак“ Росен Добрев – тел. 0888 56 28 24

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Доброволци се събират в събота да почистят около блок 10 във Владиславово

Доброволци се събират, за да почистят и облагородят междублоковите пространства в квартал Владиславово. Ето какво съобщават от организаторите: “На съботното почистване и облагородяване при блок 10 ще направим мястото по – естетично като с общи усилия ще поправим мрежата при игрището, ще засадим цветя и ще сглобим пейки от палети. […]