Хигиенни материали и дезинфектанти са осигурени за социалните заведения във Варна

MadeInVarna
Хигиенни материали и дезинфектанти са осигурени за социалните заведения във Варна

Хигиенни и почистващи материали – памперси, тоалетна хартия, кухненски ролки, мокри кърпички и почистващи препарати са разпределени според нуждите между социалните услуги звено „Майка и бебе“, центровете за настаняване от семеен тип за деца, комплекса за социални услуги за възрастни хора „Гергана“, приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица и домашния социален патронаж. Консумативите са дарени от „Хигиенно медицинска индустрия“ ЕООД, гр.Велико Търново.

 

Успоредно с това Община Варна осигури предпазни шлемове, маски, дезинфектанти за ръце, етилов спирт, ръкавици за домовете за възрастни хора “Гергана” и “Св. Иван Златоуст”, за социалния патронаж, обществените трапезарии, приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица, за центровете за настаняване от семеен тип, дом “Другарче”, звено “Майка и бебе”, кризисните центрове за възрастни и за деца.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

251 проверки на паркове, градини и детски площадки

251 проверки в паркове, градини и детски площадки са направили днес служителите на ОД на МВР, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна. Съставени са 2 акта за установяване на административни нарушения. На територията на ОД на МВР – Варна досега са извършени 1157 проверки за спазване на задължителната домашна […]