Иван Портних поздрави 104-годишния Димитър Спасов

MadeInVarna
Иван Портних поздрави 104-годишния Димитър Спасов

Кметът на Варна Иван Портних поздрави 104-годишния Димитър Спасов по повод рождения му ден, отпразнуван днес заедно с колеги ветерани от войната. Рожденикът получи юбилейна монета на Община Варна и кошница с плодове – с пожелание за много здраве и бодър дух.

Димитър Спасов е участвал активно в бойните действия по време на Втората световна война. След това става капитан далечно плаване, а днес се радва на голяма фамилия. На рождения си ден дядо Митко си пожела здраве – за себе си и близките си. Рецептата за дълголетие, според него, е хората да бъдат добри, да уважават приятели и неприятели. “Той е един достоен човек, пример за обществото, спасил е много хора по време на войната, приятел с голямо сърце, който заслужава много обич“, споделиха по време на тържеството неговите бойни другари.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Начало на прием на заявления за право на ползване на регистрационни табели

В Деловодството на сектор “Пътна полици” към отдел “Охранителна полиция” на ОДМВР – Варна, на бул. “Ян Хуняди” № 5 , започва приемането на заявления за право на използване на регистрационни номера по избор от В 1001 ТА до В 1500 ТА. Табелите са от тип 1 – две правоъгълни […]