Излъчват онлайн туристическите обиколки “Варна Ви очаква”

MadeInVarna
Излъчват онлайн туристическите обиколки “Варна Ви очаква”

Безплатните туристически обиколки под мотото “Варна Ви очаква”, които се провеждат на 12 езика, ще бъдат излъчвани и онлайн. Целта на инициативата, организирана от Община Варна и Съюза на екскурзоводите в България, е достигне до възможно най-голям брой потребители в страната и чужбина, които виртуално могат да се запознаят със забележителностите във Варна.

 

Беседите ще бъдат на български, английски, руски, немски, румънски, френски, полски, испански, иврит, чешки, нидерландски и италиански езици. Инициативата започва през юни.

Туристическите обиколки могат да бъдат гледани на живо във фейсбук страниците на Туристически информационен център Варна (линк: тук) (на български) и VISIT.Varna.bg (линк: тук).

Графикът за обиколки с беседи на български език – тук.

Графикът за обиколи с беседи чужди езици – тук.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

50% от заявленията за втория етап от „синята зона“ са подадени онлайн

1487 заявления за локално платено паркиране от физически и юридически лица във връзка с поетапното въвеждане на втория етап от „синя зона – широк център“ във Варна са подадени от 1-ви юни, съобщават от общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“.   738 от тях са подадени онлайн чрез сайта […]