Кампания „Синьо сърце“ ще се проведе на входа на Морската градина

MadeInVarna
Кампания „Синьо сърце“ ще се проведе на входа на Морската градина

Кампания „Синьо сърце“ ще се проведе днес – 29 юли, от 18.00 до 19.00 ч. на входа на Морската градина до Слънчевия часовник. Инициативата е по повод 30 юли – Международен ден за борба с трафика на хора. Доброволци от превантивните училищни клубове ще раздават информационни материали и ще информират младите хора за рисковете, свързани с престъплението „трафик на хора“, като целта е да се повиши чувствителността на обществото към жертвите на това престъпление. В знак на съпричастност към жертвите на трафика на хора, желаещите могат да си направят снимки в рамка „синьо сърце“ или да напишат своите послания на специално подготвени табла. Подготвен е и флашмоб с помощта на танцьори от формация „Creators dance center”.

Кампанията се организира от дирекция „Превенции“ към Община Варна, от местната и националната комисии за борба с трафика на хора.

Следваща Новина

Слави Трифонов: Без здрав разум отиваме на нови избори

Слави Трифонов, председател на ПП “Има такъв народ”: Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора. Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии […]