Канят фирми в българо-индийски онлайн бизнес форум

MadeInVarna
Канят фирми в българо-индийски онлайн бизнес форум

Фирми от Варна с бизнес интереси към Индия могат да се включат в двустранен икономически форум. Поканата е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и нейният индийски партньор, Конфедерацията на индийската индустрия (CII). Събитието ще се проведе в периода  3-ти декември от 10.00 ч. и на него ще бъдат разгледани възможностите за двустранно търговско и инвестиционно сътрудничество.

 

В CII членуват над 300 000 индийски компании, от които над 9000 водещи и това я прави най-голямата конфедерация на индустрията в Индия.

Поканени за участие са български фирми от следните сектори на икономиката: информационни и комуникационни технологии (ИКТ); възобновяема енергия; автомобилостроене (части и компоненти за автомобили); фармация; хранително-вкусова промишленост; туризъм и филмова индустрия и индийски инвеститори в България.
Форумът ще се проведе онлайн и ще бъде открит от Стамен Янев, заместник-министър на икономиката.

 

Целта на проявата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между България и Индия и да бъдат разкрити нови възможности за търговско и производствено сътрудничество.

Работен език на срещата е английски. Представителите на българския бизнес ще имат възможност да осъществяват преки контакти с потенциални индийски партньори.

 

Желаещите да вземат участие трябва да се регистрират най-късно до 30.11.2020 г. тук.
За допълнителна информация: Николина Георгиева тел.: 02/940 7977 e-mail: n.georgieva@sme.government.bg и Анна-Мария Куковска  тел.: 02/940 7979 e-mail: a.kukovska@sme.government.bg


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Избраха победител в конкурса за лого „Варна – 100 години курортен град“

Ясен е победителят в конкурса за лого “Варна – 100 години курортен град”, съобщиха от дирекция “Туризъм”. След проведеното оценяване от комисия бяха отличени Николай Дойчев – на първо място, Илия Тодоров – на второ, а на трето място е класирано предложението на Илиян Начев. И тримата участници ще получат […]