Канят стартъпи от Варна на среща с най-големия иновационен център в Европа

MadeInVarna
Канят стартъпи от Варна на среща с най-големия иновационен център в Европа

Стартиращи и иновационни компании от Варна и региона могат да участват в среща с най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UnternehmerTUM. Поканата е от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в гр. Мюнхен и Българската стартъп асоциация (БЕСКО). Събитието ще се състои от 10:00 ч. на 20.01.2021 г. и е част от инициативите на ИАНМСП, проведени под егидата на Експортен хъб България.

 

Желаещите да се включат в събитието следва да заявят своето участие, като се регистрират на следния линк: https://forms.gle/vwAi2gesJcaHiBV17 най-късно до 08.01.2021 г. След регистрация, всички участници ще получат програма и линк за достъп до онлайн платформата, на която ще се проведе проявата. Работният език е английски. За допълнителна информация: Светла Запрянова, телефон 02/940 79 75, имейл адрес: s.zapryanova@sme.government.bg, както и Ася Андреева, телефон 02/940 79 89, имейл адрес: a.andreeva@sme.government.bg

 

Бизнес инкубаторът UnternehmerTUM е основан през 2002 г. от германския предприемач Сузане Клатен. Центърът се намира в столицата на провинция Бавария, гр. Мюнхен и представлява своеобразна платформа за развитие на иновативни стартъп компании. Със своята дейност и екип от опитни предприемачи, учени и инвеститори, центърът подкрепя стартиращите фирми за навлизането им на международните пазари, а с мрежата си от бизнес клиенти им осигурява финансиране за проектите. За утвърдени компании, екип от опитни консултанти предлага достъп до екосистемата UnternehmerTUM и предлага разработване на иновационни стратегии и прилагане на технологични бизнес идеи. Интересът на UnternehmerTUM е насочен към стартиращи български компании с иновативни проекти и продукти, които търсят не само финансиране и внедряване на своите технологии, но и навлизане на германския пазар, свързване с инвеститори и партньори за сътрудничество на високо ниво по целия свят, предприемачески таланти и корпорации, както и обмен на опит с подобни на тях, което би допринесло за разширяване на собствената им иновативна сила и корпоративна култура.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Камион разсипа тухли по Аспарухов мост. Карайте внимателно

Камион с недобре укрепен товар разсипа тухли по Аспарухов мост (в посока Аспарухово). Карайте внимателно. За това сигнализира Макс. В. във фейсбук групата Вижам те КАТ – Варна.