Кметът Благомир Коцев ще проведе първия си приемен ден за граждани на 14 декември

MadeInVarna
Кметът Благомир Коцев ще проведе първия си приемен ден за граждани на 14 декември

От месец януари Община Варна въвежда приемен ден и на заместник-кметовете, както и на други служители от администрацията

 

Първият приемен ден на кмета на Варна Благомир Коцев ще се проведе в четвъртък, 14 декември, от 13:00 ч.

 

Гражданите могат да се записват на телефон 052 820 000 при сътрудниците на кмета.

С оглед на големия заявен интерес към приемния ден за граждани, информираме, че при запълване на графика за четвъртък, 14 декември 2023 г., часове ще се дават за следващата дата –  четвъртък, 11 януари 2024 г.

Кметът на Варна въвежда фиксиран приемен ден всеки втори четвъртък на месеца, като записването ще става на посочените телефон.

Приканваме гражданите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.

От месец януари приемен ден ще се въведе и на заместник-кметовете, съобразно техните ресори, както и на други служители на администрацията, чиито функции предполагат пряк контакт с гражданите.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Заместник-кметът Павел Попов: На 28 и 29 декември детските градини във Варна ще работят при стандартен режим

В помещенията при децата да се поддържа температура около 22-23 градуса, бяха още указанията към директорите на детските градини Детските градини във Варна ще работят на 28 и 29 декември в редовен режим и при стандартна продължителност. С оглед на предстоящите празници да не се оказва натиск над родителите да […]