Кметът Иван Портних награди победителите в “Ученическа купа Варна”

MadeInVarna
Кметът Иван Портних награди победителите в “Ученическа купа Варна”

Кметът на Варна Иван Портних награди победителите по стрийтбол 3х3 и волейбол, част от състезанията на “Ученическа купа Варна”, съобщиха от дирекция “Спорт”. В турнира по стрийтбол 3х3 участваха осем отбора, а състезанието се проведе в двора на Варненската търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“. Първи се класираха учениците от Професионалната гимназия по компютърно моделиране и компютърни системи “Акад. Б. Сендов”, следвани от отборите на СУЕО “А.С. Пушкин”, СУ по хуманитарни науки и изкуства „К. Преславски” и IV ЕГ “Ф. Ж. Кюри”.

 

В залата на СУ “Елин Пелин” се проведоха финалните срещи по волейбол 5-7 клас за момчета и момичета V-VII клас, в които се включиха общо 24 отбора. При  момичетата първи са ОУ “Добри Чинтулов”, следвани от ОУ “Васил Априлов” и ОУ “П. Р. Славейков”. При момчетата на първо място е отборът на СУ “Гео Милев”, следвани от СУ “Найден Геров” и ОУ “Г. С. Раковски”. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Откриха сензорна стая в Центъра за специална образователна подкрепа

Нова сензорна стая бе открита официално днес в общинския Център за специална образователна подкрепа (ЦСОП-Варна) във Варна. Гост на събитието бе кметът на Варна Иван Портних. Новата придобивка разполага със специално оборудване, което стимулира концентрацията и общуването с децата, обясни директорът на ЦСОП Светлана Иванова. По думите й пространството е […]