Кметът поздрави пенсионерите по случай Деня на възрастните хора

MadeInVarna
Кметът поздрави пенсионерите по случай Деня на възрастните хора

Кметът на Варна Иван Портних поздрави в аванс пенсионерите по време на концерт по повод Деня на възрастните хора – 1-ви октомври.  „Искам да Ви пожелая преди всичко здраве! Повярвайте ми – това е най-ценно за нас – Вашите деца и внуци! Благодаря Ви, че толкова активно участвате в обществения живот на Варна, ценим Вашия опит и енергия! Днес отново има предизборна кампания и отново политически емисари се опитват да трупат дивиденти върху Вашия гръб. Мъдри хора сте, не позволявайте да Ви манипулират! Сигурен съм, че знаете, че за да има по-високи пенсии и повече пари за здраве, трябва да има мир и спокойствие в държавата, работещ бизнес и приходи в бюджета. Трябва да има стабилно правителство, ред, а не хаос – за да имаме достоен живот!“, каза Иван Портних. 

 

Над 10 танцови състава, вокалисти и изпълнители участваха в концерта, който се проведе в аулата на Икономическия университет. Организатор на събитието е Съюзът на пенсионерите 2004 с председател проф. Геновева Михова. „Този ден е израз на вниманието към възрастната генерация в глобален мащаб. Такава е и програмата, която Община Варна приема за стимулиране на социалната активност на възрастните хора”, каза Геновева Михова.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Иван Портних награди председателя на асоциация „Да съхраним жената“

Кметът на Варна Иван Портних връчи почетен знак с лента на Йорданка Ненчева, председател на асоциация „Да съхраним жената“ по случай 25-та годишнина от създаването на организацията. Отличието бе връчено на празнична церемония по случай юбилея и в присъствието на много бизнес дами, представители на сдружения и камари.   25 […]