Конкурс за елегантност на ретро автомобили се провежда във Варна

MadeInVarna
Конкурс за елегантност на ретро автомобили се провежда във Варна

Кметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на националния конкурс за елегантност за ретро автомобили, който се провежда днес до Слънчевия часовник на входа на Морската градина. Събитието се организира от Варненски Ретро Авто Мото Клуб с подкрепата на Община Варна. Тази година той ще бъде посветен на паметта на доайена и вдъхновителя на ретро движението в България – варненеца Николай Колев-Бижуто.

По време на събитието са представени специално подбрани класически автомобили от всички ретро клубове в страната в следните класове: довоенни, лимузини, кабриолети, купета, американски, хотроди/янгтаймери и поршета. Предвидени са няколко специални приза, като най-важният – наградата на публиката. Водещ на събтието е Ники Кънчев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Турнир по бодибилдинг и фитнес купа „Класик“ се провежда във Варна

Турнир по бодибилдинг и фитнес купа „Класик“ се провежда във Варна. На откриването присъства кметът на града Иван Портних. Състезанията са в многофункционалния спортен комплекс „Владислав Варненчик“. Организатор е спортен клуб „Класик“ Варна, Българската бодибилдинг и фитнес федерация и Община Варна.   В турнира участват около 70 състезатели от Варна […]