Концерт от модула „Варненско лято за деца” ще се проведе в неделя

MadeInVarna
Концерт от модула „Варненско лято за деца” ще се проведе в неделя

Концерт от модула „Варненско лято за деца” ще се проведе тази неделя – 5-ти юли, от 18 ч. на лятната сцена на Националното училище по изкуства „Добри Христов“ във Варна. Събитието е с вход свободен и е част от съпътстващата програма на Международния музикален фестивал “Варненско лято”, който се организира от Община Варна.

 

Програмата ще бъде микс от теми, свързани с българската музикална традиция, заради несъстоялия се концерт за 3-ти март. Ще има и американски теми от „Уестсайдска история“ във връзка с 4-ти юли, както и любимите на децата мотиви от топ продукции като „Цар Лъв“ и „Замръзналото кралство“. Маестро Страцимир Павлов ще води младежкия оркестър на НУИ „Добри Христов“.

Още информация за ММФ „Варненско лято“ 2020 тук: http://www.varnasummerfest.org

Следваща Новина

Втори служител на община Варна е с коронавирус

Втори служител на Община Варна е заразен с коронавирус, съобщава БНТ. Кметът Иван Портних обясни, че служителят най-вероятно се е заразил в семейна среда, а не по време на работа в общината. Заради положителната проба обаче ще бъдат тествани всички контактни служители. По думи на градоначалника заразеният служител не работи […]