Корнелия Нинова прие нови членoве на БСП във Варна

MadeInVarna
Корнелия Нинова прие нови членoве на БСП във Варна

Ето какво сподели Корнелия Нинова във фейсбук:

“Връчих електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти на 30 варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където поздравих нови и завърнали се в партията наши членове.
Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години. Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по информатика, програмиране, финанси и международни отношения от Икономическия и Технически университет във Варна. Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил образованието си в Лондон – маркетинг и мениджмънт, но завърнал се да работи и да се развива у нас.
Преди седмица обявих „Национална кампания за прием на нови членове в БСП“, първи се отзоваха оттеглили се социалисти от Пловдив, както и нови желаещи за членство. Тогава заявих: Всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората, е добре дошъл. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна.
В структурите на БСП в цялата страна продължават да постъпват молби за членство в БСП.”

Следваща Новина

БАЗ и СЗБ: Г-н Ангелов, настояваме за Вашата незабавна оставка!

Ето цялото писмо от браншовите организации: Г-н Ангелов, След като по-рано днес стана ясно, че от началото на февруари всички фитнес зали, молове и зали за танци ще могат отново да упражняват правото си на труд, а учениците, за които се твърди, че представляват най-голяма опасност за разпространението на вируса, […]