Костадин Костадинов ще води листата на Възраждане във Варна

MadeInVarna
Костадин Костадинов ще води листата на Възраждане във Варна

Приоритетите на Възраждане за град Варна са: 

1. Варна няма икономическа зона и за построяването на такава се заговаря само в предизборно време. Днес имаме единствено обещания и чертежи. Градът ни няма реално действаща икономика, няма производство, унищожени са е кораборемонтът и корабостроенето като отрасъл.
В града няма инвестиции, няма производство, вече няма и туризъм, а Варна притежава географски и културно-исторически характеристики да бъде целогодишна туристическа дестинация. Приоритет за Възраждане е развитието на икономиката в града.

2. Ако държавата не се погрижи за пристанището на Варна и то продължи да запада, възможно е реално то да спре да функционира, което ще е пагубно за града ни. Към момента, в сравнение с модернизираното пристанище в Констанца, пристанището на Варна не е конкурентноспособно. Приоритет за Възраждане е превръщането на пристанище Варна в лидер на Балканския полуостров, такова каквото беше.

3. Приоритет за Възраждане е и незабавното обследване на състоянието на Аспарухов мост и извършването на необходимите ремонтни дейности, които са изключително належащи. Освен че мостът свързва двата черноморски града с пристанища – Бургас и Варна, той е и съоръжение, по което се придвижват варненци, а техният живот и здраве са на първо място.

Ето и част от кандидатите във Варна: 

1. Д-р Костадин Костадинов е водач на листата на Възраждане за 3-ти МИР – Варна. Роден е във Варна, на 41 г. е, баща на две деца. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките.
Автор е на книги и филми с историческа тематика. Негово е авторството и на учебника по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас, който е алтернатива на изкривеното съдържание в учебниците по история към момента. За да запази историческата истина за поколенията българчета, д-р Костадинов издава учебника, а разпространението му е безплатно. За кратко време „Родинознание“ се превръща в най-четената книга в България.
Д-р Костадинов е председател на “Възраждане” и е общински съветник трети мандат от групата на Възраждане в Общински съвет Варна.

2. Николай Костадинов е втори в листата на Възраждане за 3-ти- МИР – Варна.
Роден е във Варна, на 37 г., баща на едно дете.
Завършил е Професионална гимназия по икономика “Д-р Иван Богоров”, бакалавър в Икономически университет Варна, специалност Икономика на търговията, магистър към ИУ – Варна по публичен мениджмънт и административна власт. Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. Той е общински съветник първи мандат от групата на Възраждане в Общински съвет Варна.

3. Веселин Вешев е трети в листата на Възраждане за 3-ти МИР – Варна.
Роден е в град Бяла Слатина, на 51 г., живее във Варна от над 20 години.
Дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Има успехи в спорта и като треньор. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи резултати и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство като малък фермер. Познава добре проблемите и перспективите на агросектора.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

"Лудогорец" представи ново попълнение

Лудогорец привлече под наем хърватския вратар Кристиян Кахлина от ХНК Горица – клубът, откъдето дойде и треньорът Валдас Дамбраускас. Договорът на Кахлина с деветкратния шампион е до края на настоящия сезон. Кристиян Кахлина е роден на 24 юли 1992 г. в Загреб, Хърватия. Започва кариерата си в местния гранд Динамо, […]