Курсанти от Морско училище – призьори в конкурса „Талант на годината“

MadeInVarna
Курсанти от Морско училище – призьори в конкурса „Талант на годината“
Снимка: naval-acad.bg

Курсанти от Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ станаха призьори в конкурса „Талант на годината“, който се проведе на 14 април 2022 г. в Националния дворец на културата.
Главен старшина Георги Лолов от специализация „Военноморски комуникационни и радиотехнически системи“ бе удостоен с трето място в направление „Информационни и комуникационни системи“. Главен старшина Мелани Пиргова от специализация „Медицинско осигуряване на въоръжените сили“ спечели трето място в направление „Медицина и фармация“. Грамота в същото направление получи и главен старшина Цветелина Гинева.
Конкурсът „Талант на годината“ излъчва най-добрите студенти на България за 2022 г. в 13 категории.
След награждаването призьорите от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ имаха възможността да разговарят с журито, което е оценявало работите им. Някои от наградените получиха и предложение за стаж като администратор в отделите на компаниите, които са ги оценявали в направление „Информационни и комуникационни системи“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Одобриха проектобюджета за „Култура, спорт, почивни дейности и религиозно дело“

Снимка: naval-acad.bgПочти 26,3 млн. лева е проектобюджетът на община Варна във функция „Култура, спорт, почивни дейности и религиозно дело“ за 2022 г. и бележи ръст с около 7,6 млн. лева спрямо миналата година. Проекторамката по това перо беше одобрена на днешното заседание на ресорната комисия към Общински съвет – Варна. […]