Лудогорец под карантина в БФС заради коронавируса

MadeInVarna
Лудогорец под карантина в БФС заради коронавируса
Снимка: Ludogorets.com

Предвид гостуването на ПФК „Лудогорец 1945“ Рз в Милано, град граничещ с карантинна зона и установени заболели от коронавирус и с цел запазване на здравето на всички участници в организацията на футболно състезание и изчакване на резултатат от пробите взети от състезателите и щаба на ПФК „Лудогорец 1945“ Рз, срещата от 23-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ПФК „Лудогорец 1945“ Рз, ще се играе на 18.03/сряда/2020 година от 18.00 часа, вместо на 01.03/неделя/2020 г от 16.45 ч.

Първите тестове на „орлите“ са негативни и не показват наличие на вирус, но в понеделник се очаква да се проведе втори такъв. Ако той е отрицателен мачът с Левски ще се играе по програма.

В момента отборът е настанен в базата на БФС в Бояна, а всички служители на футболната централа са разпуснати до 4 март.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Изгониха варненец от "Hell`s Kitchen" заради ритник

Снимка: Ludogorets.comИзгониха варненеца Димитър Иванов от “Hell’s kitchen 3”. В епизода в четвъртък Димитър не успя да сдържи нервите си и изрита в брадичката колегата си Реджеп. Случката втрещи шеф Ангелов и го принуди да реагира светкавично с думите „Абсолютно не ме интересува какво е довело до този конфликт. Подобно […]