Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“

MadeInVarna
Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“

Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“, което се провежда в периода 14-16 май в София. Тази година се реализира третото поред издание на форума и на него за пръв път със свой щанд участва и министерството. Повече от 40 фирми от България и Турция се представят на борсата, като в рамките на трите изложбени дни се очакват над 10 хил. посетители.
Гостите на изложението ще могат да се запознаят отблизо с възможностите за къмпингуване в страната ни, както и да видят най-новите модели кемпери, каравани, палатки и цялостно оборудване за пътувания.
Световната пандемия рязко промени не само туристическия сектор, но и нагласите на хората за пътуване. Фактори като сигурност и спокойствие вече са водещи при избора на дестинация. Затова форми на туризъм като оздравителен/климатолечение, калолечение, еко туризъм, балнео и СПА и т.нар. бавен туризъм ще бъдат фокус в комуникацията на бранд България. Къмпинг туризмът е един от най-бързо развиващите се в последните години и участието на Министерството на туризма на най-големия тематичен форум ще подпомогне популяризирането и насърчаването на пътуванията в този сегмент.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

"Спартак" Варна с втора победа на Varna International Beach Soccer Cup 2021 (видео)

“Спартак” Варна записа втора победа на международния турнир Varna International Beach Soccer Cup 2021. Варненци победиха първенеца на Румъния “Уест Дева” с 3-2 . За “Спартак” головете отбелязаха Филип Филипов, Калоян Цветков и Мариан Мачиука-Мачи, като решаващото попадение бе с ефектна задна ножица. От 17 ч. “Спартак” излиза срещу молдовския […]