Набират персонал за двата центъра за хора с деменция

MadeInVarna
Набират персонал за двата центъра за хора с деменция

Набират персонал – социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, арт терапевт, хигиенист, здравен асистент за Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция на бул. „Константин и Фружин“ и за Дневения център за подкрепа на лица с различни форми на деменция и техните семейства, който се намира на ул. „Петко Стайнов“ №7. Средствата за издръжката ще се предоставят по проект по ОП „Развитие на човешките ресурси“, съобщи ръководителят на проекта Анастасия Георгиева, директор на дирекция “Здравеопазване” в Община Варна.

 

Желаещите да кандидатстват за обявените работни места могат да получат повече информация на сайтовете rabota.bg и jobs.bg , както и на телефон: 0876/522-722, г-жа Анна Делева,  ръководител на услугите.

 

От 1 юли ще продължи и приемът на заявления на потребители за Дневения център за подкрепа на лица с различни форми на деменция и техните семейства на ул. „Петко Стайнов“ №7. Лице за контакт – г-жа Анна Делева, 0876/522-722. Допустимите целеви групи са възрастни хора с различни форми на деменция над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване и техните семейства; възрастни с различни форми на деменция, настанени в специализирани институции или други резидентни услуги и техните семейства. За ползването на услугата е необходимо лицето да има поставена диагноза от ТЕЛК /НЕЛК/ЛКК, епикриза, становище от личен лекар, становище от психиатър и др. В рамките на проекта услугата е безплатна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Организират турнири по дартс и канадска борба за хора с увреждания

Турнири по дартс и канадска борба за хора с увреждания ще се проведат на 24-ти и 25-ти юни в “Спорт палас” във Варна, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Участие в състезанията ще вземат около 35 човека от морската столица, Добрич, Стара Загора, Полски Тръмбеш, Бургас, Пловдив и Русе. […]