Набират проектни предложения за „Любителско изкуство“ по Фонд „Култура“

MadeInVarna
Набират проектни предложения за „Любителско изкуство“ по Фонд „Култура“

В срок до 24-ти юли включително се провежда втора сесия за набиране на проектни предложения по Направление 5 „Любителско изкуство“ на Фонд „Култура“ на Община Варна, съобщиха от дирекция „Култура и духовно развитие“.

Проектните предложения за музикално, сценично, визуално изкуство, творчески работилници и др., трябва да се реализират с участие на деца и младежи до 18 г. По Направление 5 могат да кандидатстват организации, чиито проекти ще се реализират до 01.12.2023 г.

Подаването на документи става само по електронен път, на fund.varnaculture.bg., след регистрация на потребителя. Ако потребителят вече има направена регистрация за участие в други направления, нова не се изисква.Подробни указания за начина на работа са публикувани в сайта на Фонд “Култура”.  Въпроси могат да бъдат изпращани на електронната поща: fund.varnaculture@gmail.com. Актуална информация ще бъде публикувана и на facebook страницата https://www.facebook.com/varnaculturebg. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започват безплатните профилактични прегледи в Онкодиспансера

От понеделник, 17.07.2023 г. започва записването за безплатни профилактични прегледи в Специализираната болница за активно лечение на онкологичните заболявания  “Д-р Марко Антонов Марков – Варна”. Те ще се реализират с финансовото съдействие на Община Варна и са част от общинските здравни програми за промоция, профилактика и рехабилитация на общественото здраве. […]