Над 100 автомобила участват в ретро парад във Варна

MadeInVarna
Над 100 автомобила участват в ретро парад във Варна

Над 100 автомобила ще се включат в ретро парад и конкурс за елегантност. Събитието ще се проведе на 5-ти септември от 11 ч. на входа на Морската градина. Организатори на проявата са Варненският ретро мото клуб, с партньорството на дирекция „Спорт“ към Община Варна.

 

Очаква се в парада да се включат автомобили от 18 градове в страната, както и 10 екипажа от Румъния. Специално за събитието в морската столица ще пристигнат форд-модел Т от 1913 г., мерцедес кабрио – лимузина 170flu от 1934 г., шевролет от 1929 г. и други атрактивни возила.

Класовете в конкурсната част са подредени по периоди, преди и след Втората световна война, клас кабриолети, американски автомобили, лимузини, купета и други. В журито ще присъства представител на FIVA, който ще оценява колите по стандартите на международната организация. Награждаването е от 17 ч., а организаторите са подготвили награди и изненади за присъстващите участници и гости.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варна отбеляза 135 години от Съединението

Варна отбеляза 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Венци и цветя бяха положени пред паметната плоча на княз Александър Батенберг върху сградата на старата поща. Почит към родолюбивото дело отдадоха кметът на Варна Иван Портних, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, председателят на ОБС Тодор Балабанов, […]