Над 100 участници се включват в турнир по акробатичен рокендрол

MadeInVarna
Над 100 участници се включват в турнир по акробатичен рокендрол

XIV Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда” ще се проведе на 5-ти юни в Юнашкия салон във Варна. Организатор на събитието е клубът по танци „Стар денс“ с главен треньор Радостина Христова, със съдействието на дирекция „Спорт“ към Община Варна.

В турнира ще вземат участие над 100 деца и младежи. Подготвена е и съпътстваща програма за всички гости, с участието на балет „Алциона“ с ръководител Сандра Дотова, групата за народни танци „Звездичка“ с ръководител Красимир Панчев, Моника Парушева и мажоретки с ръководител Зоя Гешева. Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването залата ще се ползва с 50% от капацитета си, а всички присъстващи са длъжни да носят маски, посочват организаторите.

Следваща Новина

Варненци протестираха срещу събарянето на "Дом Младост"

Десетки варненци излязоха на протест срещу събарянето на плувния комплекс „Дом Младост“. Хората не одобряват идеята там да бъде изградена поредната жилищна кооперация с търговски обекти. Протестиращите ще събират подписка, която ще внесат в общината с молба да се предотврати събарянето. Във фейсбук бе създадена група в подкрепа на плувния […]